ua en ru

У Москві на кондитерській фабриці після стрілянини захопили заручників, є загиблий

У Москві на кондитерській фабриці після стрілянини захопили заручників, є загиблий Фото: у Москві сталася стрілянина на кондитерській фабриці (polizei.de)

Заручників на фабриці взяв колишній директор підприємства

У Москві (Російська Федерація) на кондитерській фабриці "Меншовик" колишній директор влаштував стрілянину, в результаті чого загинула одна людина, а також захопив заручників, передають російські ЗМІ.

Повідомляється, що стрілянина сталася в ході конфлікту між "господарюючими суб'єктами". В результаті інциденту один чоловік отримав вогнепальне поранення і помер. Інформацію про його загибель підтвердили в московському управлінні МВС.

За даними ЗМІ, стрілянину відкрив колишній директор фабрики Ілля Авер'янов, після чого взяв заручників. "Інтерфакс" стверджує, що серед постраждалих можуть бути судові пристави, а сам Авер'янов забарикадувався в будівлі. Загиблий, за даними РИА Новости, був охоронцем фабрики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Амстердамі поліція відкрила стрілянину по озброєному чоловіку, який погрожував ножем пасажирам в аеропорту.