ua en ru

Підозрюваний в антисемітизмі депутат міськради Дніпра виїхав до Криму

Підозрюваний в антисемітизмі депутат міськради Дніпра виїхав до Криму Фото: депутат Дніпровської міськради Сергій Суханов (facebook.com/Сергей Суханов)

Суханов перейшов адміністративний кордон з Кримом на КПП "Чаплинка"

Підозрюваний у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі депутат міської ради Дніпра Сергій Суханов виїхав в окупований Крим. Про це Facebook повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

"Вчора, за даними правоохоронців, депутат Суханов перейшов адміністративний кордон з Кримом на КПП "Чаплинка"", - повідомив Філатов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проти депутата Суханова відкрили справу за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Справу відкрили після того, як він на персональній сторінці в соціальній мережі Facebook оприлюднив текст з нецензурними висловлюваннями на адресу "осіб єврейської національності, з закликом про здійснення протиправних проявів з ознаками розпалювання міжнаціональної ворожнечі і ненависті".

Пізніше Суханов у своєму Facebook розмістив пост з вибаченнями і попросив не розглядати його заяву як заклики до погромів і міжнаціональної ворожнечі.