ua en ru

За підозрою в отриманні хабара затримали головного військового комісара Тернопільської області

За підозрою в отриманні хабара затримали головного військового комісара Тернопільської області Фото: на хабарі затримали головного військового комісара Тернопільської області

За інформацією місцевих ЗМІ, головний комісар вимагав 300 тис. гривень хабара

За підозрою в отриманні великого хабара затримали військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ.

Глава Генштабу Віктор Муженко призначив за даним фактом службове розслідування.

"У разі доведення його провини, військовослужбовець буде позбавлений військового звання і звільнений зі Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронними органами за підозрою в отриманні хабара затримано військового комісара Тернопільського обласного військо...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 18 жовтня 2016 р.

За інформацією місцевого видання "20 хвилин", головний комісар вимагав 300 тис. гривень хабара. Крім того, повідомляється, що під час обшуку у нього виявили боєприпаси.

Головному військовому комісару Тернопільської області інкримінують статтю 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара).

Нагадаємо, в Одеській області Служба безпеки України спільно з поліцією і військовою прокуратурою затримали двох військових, які "продавали" право служити за контрактом.