ua en ru

Подільський мостовий перехід в Києві і об'їзні дороги навколо Дніпропетровська і Севастополя будуть побудовані в 2013 р., - Азаров

Будівництво об'їзних доріг навколо Дніпропетровська і Севастополя намічене на 2013 р. Крім того, в 2013 р. буде добудований Подільський мостовий перехід через Дніпро в м. Києві. Про це в ході засідання Кабінету міністрів заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами прем'єра, в 2013 р. увага буде зосереджена на реалізаціЇ інфраструктурних проектів.

"Зокрема, в поточному році завершується будівництво першої черги мостового переходу через річку Дніпро в м. Запоріжжя, а в наступному році буде будуватися друга черга цієї важливої автотранспортної магістралі. Також в 2013 р. будуть побудовані: об'їзна дорога навколо Дніпропетровська і автооб'їзд Севастополя, траса першої категорії Луганськ-Донецьк, контейнерний термінал на Карантинному молу Одеського морського торговельного порту, Подільський мостовий перехід через Дніпро в м. Києві; Бескидський тунель у Львівській області та ін.", - заявив Азаров.

Нагадаємо, 3 вересня уряд України схвалив концепцію державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2013-2018 рр. вартістю 227,15 млрд грн.

Читайте також: Україна досягла показника будівництва автомобільних доріг в 2,5 тис. км в рік, - Янукович