ua en ru

Для підготовки порядку проведення перевірки е-декларацій потрібно створити робочу групу, - Мін'юст

Для підготовки порядку проведення перевірки е-декларацій потрібно створити робочу групу, - Мін'юст Фото: Павло Петренко розповів про підготовку до порядку проведення перевірки е-декларацій

Робоча група повинна розробити проект тексту положень протягом тижня

Мін'юст пропонує створити в Кабінеті міністрів робочу групу, яка займеться розробкою порядку проведення перевірки електронних декларацій. Про це заявив міністр юстиції України Павло Петренко в ефірі "5 каналу".

"Я звернувся до прем'єр-міністра України, так як на його особистому контролі знаходиться питання з антикорупційної політики, з чіткою пропозицією: Міністерство юстиції не хоче брати участь у всьому цьому фарсі (йдеться про саботаж з боку НАПК - ред.), тому ми запропонували, щоб на майданчику Кабінету міністрів була створена незалежна робоча група, яка зробить роботу НАЗК", - сказав міністр.

За його словами, робоча група протягом тижня повинна розробити проект тексту положень про порядок проведення перевірки електронної декларації.

"До цієї робочої групи увійдуть експерти за погодженням з громадянського суспільства, науковці, представники Мін'юсту, за бажанням представники НАЗК. І ці фахівці повинні протягом декількох днів до тижня розробити нормальний проект тексту положень про порядок проведення перевірки", - додав Петренко.

Нагадаємо, раніше Павло Петренко заявив, що НАЗК саботує роботу Мін'юсту.