ua en ru

Підроблені печатки та протоколи до Чернігова передали співробітники МВС, - нардеп

В історії з затриманням автомобіля з підробленими документами та печатками дільничних та окружної комісій фігурують співробітники МВС України. Про це сьогодні повідомив народний депутат України Олександр Грановський, який представляє фракцію "Блок Петра Порошенка".

"Ми з народними депутатами, які зараз знаходяться в Чернігові, провели власне розслідування по мікроавтобусу і кур'єра, який віз підробки. Інформацію отримали з власних джерел", - сказав Грановський.

За словами нардепа, начальник карного розшуку УМВС України Володимир Остапенко та начальник департаменту внутрішньої безпеки МВС України Василь Болнар за винагороду передали з кур'єром підроблені печатки та протоколи комісій виборчого округу №205 народному депутату України Віталію Купрію.

Нагадаємо, що сьогодні в Чернігові група народних депутатів фракції БПП затримала Мерседес Спринтер, в якому знаходилися підроблені печатки ДВК і ОВК, а також протоколи дільничних та окружної комісій виборчого округу №205.

Вибори в Чернігові відбудуться в неділю 26 липня. Взяти участь у проміжних виборах у Верховну раду України повинні 140 тисяч чернігівців.