ua en ru

Підбірка крутих шаблонів для сайта фотографа

Підбірка крутих шаблонів для сайта фотографа

Доброго времени суток! Сьогодні хочеться торкнутися теми сайтобудування і трохи розповісти вам про сучасні способи створення сайтів, а саме про шаблони сайтів.
Так, наприклад, для того щоб швидко створити сайт-портфоліо для фотографа, можна використовувати наведені нижче шаблони від MotoCMS:

Починає добірку HTML шаблон в рожевих тонах, який стане прекрасною основою для створення сайту в форматі портфоліо. В ньому є великий фоновий слайдер з фотографіями, а зміна контенту на сторінках анімована, що робить його подання ще більш захоплюючим для користувачів.

Ще один приклад HTML шаблону з дизайном для сайту фотографа. Також, як і в першому шаблоні є фоновий слайдер, в якому демонструються фотографії. Меню виконано у вигляді невеликого блоку з трьох колонок. З його допомогою користувачі зможуть швидко ознайомитися з усіма вашими роботами.

А ось шаблон з великим фоновим слайдером і анімованої зміною контенту. Так, при переході з головної сторінки в будь-який з розділів сайту, справа з'являється сторінка, на якій представлена ​​інформація. Це дозволяє зберегти рухливий фон і при цьому привернути увагу відвідувачів до контенту на сторінках.

А дизайн цього HTML шаблону виконаний у вигляді листівки на ніжно-блакитному тлі, що робить сайт більш незвичайним і привабливим. У правому кутку листівки знаходяться інтерактивні блоки меню, за допомогою яких відвідувачі зможуть швидко перейти в потрібний розділ сайту. Приємно радує нестандартна реалізація розділу з галереєю, в якому також є слайдер для більшої зручності.

Цей шаблон на HTML виконаний в темній колірній схемі з використанням каліграфічних шрифтів, які надають сторінкам елегантності і деякої загадковості. Крім того, темний фон якнайкраще підкреслює барвистість представлених на сторінках фотографій, що робить їх ще більш оригінальними і вражаючими.

А в завершенні нашої підбірки не менш оригінальний дизайн і HTML шаблон для створення сайту-портфоліо. Оформлення сторінок умовно розділене кольоровими зонами. Є фоновий слайдер, анімована зміна контенту сторінок, великий і функціональний слайдер в розділі з фотографіями, а також багато інших корисних віджетів, які необхідні для сучасного сайту.

Як бачите, все шаблони є практично готовим сайтом, який вам залишиться тільки наповнити контентом і встановити на хостинг. Про створення стильного дизайну і багатофункціональної навігації, вже подбали фахівці. Що є більшим плюсом, адже при виборі дизайну ви зможете відразу побачити його підсумковий результат і вибрати саме той, який повністю відображає ваші уявлення та побажання від сайту.

Завантажуєте архів з вихідними кодами шаблону (відкритий код, дизайн в .psd, стокові фотографії та установча документація), встановлюєте їх на хостинг і далі можна відразу приступати до наповнення сторінок і наступного налаштування вашого сайту.