ua en ru

Подарунки на Новий Рік: чим здивувати дитину

Подарунки на Новий Рік: чим здивувати дитину

У більшості батьків виникає питання, що придбати для улюбленого чада. Тисячі відгуків від клієнтів і грамотна аналітика дозволили маркетологам всеукраїнського інтернет-магазину Panama.ua визначити найбільш затребувані типи забав, і поділитися цією інформацією. Вони підготували дослідження про те, які подарунки обирають батьки, щоб здивувати своїх дітей.

Вчитися + грати = розвиватися

Найбільшою популярністю користується бренд Vladi Toys, а саме магнітна гра "Лісові жителі". Вона в доступній формі допомагає вивчати всіх тваринок, які живуть у казковому лісі. Батьки, такі методикою розвитку фізіотерапевта Глена Домана, знайдуть необхідні атрибути для занять зі своїми "чомучками" серед наборів карт нашого срібного призера "Вундеркінд з пелюшок". Предмети інтер'єру, числа, домашні і дикі тварини - ці та інші картинки допоможуть пізнати навколишній світ.

Щастя в кубі: огляд кращих конструкторів

Подарунки на Новий Рік: чим здивувати дитину

Торгова марка LEGO вже давно стала ім'ям прозивним, коли мова йде про цікаве проведення часу з конструктором. Шибеники віддають перевагу конструкторам по темі легендарної саги "Зоряні війни", де з частин набору можна зібрати фігурку Скайуокера, а малюки поменше щиро радіють об'ємному LEGO DUPLO та конструюють свій перший поїзд. Пригодницьку тематику гідно продовжує бренд Enlighten Brick: військовий табір або сторожовий пост - будь-яке дійство легко перетворюється в справжнє диво руками дитини.

Оригінальні інтерпретації пазлів

Подарунки на Новий Рік: чим здивувати дитину

Аналітика зафіксувала рекордну кількість покупок пазлів польського виробника Castorland. Зберіть разом з дитиною пейзаж або зображення авто, янголят або планети. Відкриттям для батьків, чиї непосиди обожнюють техніку і механіку, стануть функціональні набори від Ukrainian Gears, що отримали друге місце в рейтингу. Крім того, що вони виконані з натуральної деревини, будову маленького інженера здатне "ожити", привівши в рух колеса 3D локомотива або шестерні сейфа, в який можна сховати найпотаємніше.

Альтернатива смартфону: топ захоплюючих настільних ігор

найменші отримають масу задоволення від комплекту "Шиворот-навиворот" бренду "Майстер". У ньому необхідно зібрати зображення на картках воєдино і отримати повноцінну картинку. А розумники старший, напевно, захочуть помірятися інтелектом у "Що?Де?Коли?", утвореної на Arial. На питання треба відповідати, поки пісочний годинник не покажуть "стоп".

Транспортна розв'язка: для шанувальників авто-, мото-, авіаспорту

Подарунки на Новий Рік: чим здивувати дитину

Беззаперечним лідером цього рейтингу вважається набір будівельної техніки від Huile Toys, став межею мрій крихт від 3 років. Все, що треба для захоплюючої гри: пісочниця і цей мініатюрний транспорт. На другому місці реалістичні моделі спецпризначення. Іграшкову пожежну машину не відрізнити від справжньої, як і колекційні фігурки транспорту від TechnoPark, наприклад, вагон метро. Лідерські позиції не втрачає легендарний американський бренд Mattel, що створює Всесвіт крутих віражів і граничних швидкостей Hot Wheels.

Світ у мініатюрі: варіативність фігурок для малюків

за статистикою сайту, визначаємо лідера симпатій малюків – забавних Shopkins від австралійської торгової марки Moose Enterprise, в сумочці яких прихований інтригуючий сюрприз-подарунок. Зберіть всі фігурки і пограйте в іграшковий супермаркет. Друге місце і любов непосид заслужили фігурки тварин серії Sylvanian Families, авторство яких належить однойменного японського бренду. Він пропонує не тільки зайчиків, кошенят або поросят, але і аксесуари до них у вигляді торта, посуду, меблів тощо.

В новому амплуа: специфіка вибору ігрових наборів

Завдяки ігрових наборів, малюки отримують не один, а відразу декілька приємних сюрпризів. Високотехнологічну колекцію гаджетів, представлену на сайті, очолює лідер продажів – шпигунський набір від Na-Na, з яким будь відчує себе Агентом-007 разом з пристроєм для прослуховування і телескопом. Друге місце рейтингу завоювала кухня від "ТехноК", що допомагає створити робочу атмосферу, гідну визнаних шеф-кухарів.

Лазневі процедури: кращі товари для купання

Найвищу оцінку батьків заслужив український бренд Kinderenok. Його практичний і бюджетний набір килимків прикріплюється до стінок ванни і захищає дитину під час водних процедур. Друга позиція належить забавною механічної черепасі від BeBeLino з Англії, яка перебираючи лапками плаває разом з вашим чадом.

Ляльковий театр: іграшки для дівчаток

Дівчатка обожнюють мініатюрних ароматних прелестницах від бренду Cupcake Surprise. Здавалося б звичайний капкейк, але легким рухом руки він може перетворитися на витончену лялечку в сукні. А також любов заслужили сучасні протеже класичних Барбі – оригінальні чарівниці Monster High від Mattel, популярність яких зросла на піку прем'єри однойменного мультсеріалу.

Як по нотах: розвиваємо музичний смак у дітей

Іграшки, що видають звуки, популярні серед батьків та їх дітей. Найбільша кількість покупок, а з ним і золото рейтингу належить барвистому ксилофону від Huile Toys, який поєднує в собі ще й допомогу у вивченні кольорів. В топі подарунків також залишаються традиційні брязкальця від бренду "Світ дерев'яних іграшок".

Вгадати бажання дитини просто, якщо в числі порадників найбільший дитячий інтернет-магазин.