ua en ru

Поставка електроенергії на непідконтрольну частину Луганської області зупинена

Поставка електроенергії на непідконтрольну частину Луганської області зупинена Фото: подача електроенергії на непідконтрольну частину Луганської області зупинена

Причиною припинення виступає несплата протягом тривалого часу

У національній енергетичній компанії "Укренерго" підтвердили зупинку поставок електроенергії на непідконтрольну частину Луганської області з 25 квітня. Про це йдеться в повідомленні компанії в Facebook.

"З 25.04.2017 року передбачено здійснити заходи з припинення перетоків електричної енергії з контрольованої на неконтрольовану територію Луганської області", - йдеться в повідомленні.

Так, причиною припинення виступає несплата протягом тривалого часу за поставлену та спожиту на неконтрольованій території електроенергію.

Щодо припинення перетоків електроенергії з контрольованої на неконтрольовану територію Луганської області. З...

Опубліковано НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo 24 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луганське енергетичне об'єднання припинить постачання електроенергії на тимчасово непідконтрольній території України на Донбасі з 25 квітня 2017 року.

Виробництво електроенергії в Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, р. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) у березні 2017 р. порівняно з аналогічним місяцем 2016 р. зменшилась на 8,5% і склало 13,3 млрд кВт.ч.