ua en ru

Українська сторона припинить постачання електроенергії в ОРДЛО 25 квітня

Українська сторона припинить постачання електроенергії в ОРДЛО 25 квітня Фото: Володимир Грицай

Електропостачання непідконтрольних територій припиниться 25 квітня

Луганське енергетичне об'єднання припинить постачання електроенергії на тимчасово непідконтрольні території Україні на Донбасі з 25 квітня 2017 року. Про це повідомив гендиректор Луганського енергетичного об'єднання Володимир Грицай в ефірі каналу "ЛОТ".

"З 25-го квітня буде повністю припинено перетік електроенергії на неконтрольовану територію. Зараз наші технічні служби проводять певні заходи, і з 25 квітня, з 00:00 електропостачання повинно бути повністю відключено", - заявив Грицай.

За його словами, отримані документи від ДП "Енергоринок", які підтверджені документами Міністерства палива та енергетики за підписом міністра Ігоря Насалика про те, що з 25 квітня перетікання буде повністю припинено.

"В даний перетікання потрапляє і повністю Попаснянський водоканал", - резюмував Грицай.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виробництво електроенергії в Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) у березні 2017 р. порівняно з аналогічним місяцем 2016 р. зменшилась на 8,5% і склало 13,3 млрд кВт.ч.