ua en ru

Під Слов'янськом під час бою загинули українські військові, - Аваков

Під час бою на околиці Слов'янська (Донецька область) були вбиті українські військові.

Під час бою на околиці Слов'янська (Донецька область) були вбиті українські військові. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає "Громадське TV".

"Кількість загиблих поки встановлюється", - зазначив глава МВС.

За інформацією місцевих ЗМІ, у понеділок до лікарні імені Леніна доставили двох поранених. Одного мають прооперувати у Слов'янську, іншого - у Краматорську.

Як повідомляє спеціальний кореспондент російської газети, який знаходиться на місці подій, Дмитро Стєшин, близько години тому, під Семенівкою неподалік від Слов'янська почався бій із застосуванням важкого озброєння. "Швидкі допомоги" почали вивозити поранених.

Сепаратисти почали відступати. У Слов'янську церкві вдарили у дзвони.

Його колега Олександр Коц, який також знаходиться на місці подій, уточнює, що, за словами одного з бійців сепаратистів, група ополчення із 25 осіб потрапила в подвійне кільце оточення українських військ.

"Канонаду вже чути в місті, українські війська підходять. Сирена цивільної оборони реве, церкви б'ють у дзвони. Схоже, дійсно нова спроба штурму", - зазначає Коц.

У той же час, як повідомила сьогодні на брифінгу глава прес-центру Служби безпеки України Марина Остапенко, у Слов'янську сепаратисти ведуть перестрілку між собою.

"У Слов'янську зараз АТЦ не веде стрілянину. Перестрілка, яка триває, ведеться самими сепаратистами", - зазначила вона.