ua en ru

Під Слов'янському нацгвардійці затримали 4 чоловіків за підозрою у співпраці з ДНР

На блокпосту під Слов'янську Донецької області вчора, 19 жовтня, бійці Національної гвардії України затримали 4 чоловіків, які перевозили в своєму автомобілі гранати, зараз перевіряється їх причетність до діяльності бойовиків на Донбасі.

На блокпосту під Слов'янську Донецької області вчора, 19 жовтня, бійці Національної гвардії України затримали 4 чоловіків, які перевозили в своєму автомобілі гранати, зараз перевіряється їх причетність до діяльності бойовиків на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НГУ.

"Вчора ввечері військовослужбовцями НГУ під час перевірки транспорту на одному з блокпостів в районі м. Слов'янська Донецької області були затримані четверо підозрілих чоловіків, які намагалися перетнути пункт контролю з заклеєними скотчем номерами автомобіля "Мерседес", - йдеться в повідомленні.

Представники Нацгвардії зупинили автомобіль, під час огляду транспортного засобу у чоловіків виявили чотири гранати.

"Під час затримання невідомі вчинили опір військовослужбовцям. Зараз вони направлені в компетентні органи, де дають свідчення щодо відсутності документів, що засвідчують особу, а також знаходження в автомобілі гранат. Затримані перевіряються на причетність до злочинної діяльності на території Донецької і Луганської областей", - повідомили в прес-службі Нацгвардії.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала диверсійну групу, яка планувала серію терактів на стратегічних об'єктах і в адміністративних будівлях Запорізької області.