ua en ru

Під Слов'янськом через обстріл загинув український військовий, троє поранені (доповнено)

Під Слов'янськом Донецької області вранці через обстріл загинув український військовий, троє поранені.

Під Слов'янськом Донецької області вранці через обстріл загинув український військовий, троє поранені. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"За оперативними даними групи "Інформаційний спротив", терористи здійснили мінометний обстріл позицій українських силовиків на горі Карачун поблизу Слов'янська, де розташована телевишка. В результаті обстрілу один силовик загинув, троє поранені", - написав Тимчук.

Раніше у своєму Facebook голова житомирської обласної організації партії "Свобода" Сидір Кізін повідомив, що сьогодні о 5 годині ранку під Слов'янському потрапили під обстріл житомирські військові і, за попередніми даними, одна людина загинула, двоє тяжко поранені.

Нагадаємо, вчора в результаті нічного нападу на табір Національної гвардії України під Слов'янськом загинув один сепаратист. "У нас без втрат. У нападників на табір Нацгвардії під Слов'янськом один убитий, один поранений", - повідомляв у своєму Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Напередодні силовики тяжко поранили одного з найбільш впізнаваних терористів Слов'янська на прізвисько "Бабай". Зазначимо, "Бабай" - кубанський козак, який брав участь у найрезонанснішіх подіях у Слов'янську.

За інформацією Міністерства оборони, терористи продовжують утримувати шість адміністративних будівель у Слов'янську.