ua en ru

Під Маріуполем бойовики обстріляли український прикордонний загін

Під Маріуполем в районі н. п. Шевченко Донецької області вчора, 20 вересня, бойовики зі стрілецької зброї обстріляли український прикордонний загін.

Під Маріуполем в районі н. п. Шевченко Донецької області вчора, 20 вересня, бойовики зі стрілецької зброї обстріляли український прикордонний загін. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Вчора, близько 18 години прикордонний наряд, який знаходився в районі н. п. Шевченко поблизу Маріуполя, був обстріляний зі стрілецької зброї групою невідомих осіб Прикордонники зайняли оборону і відповіли вогнем. Російські найманці змушені були відступити", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі зазначили, що за минулу добу обстановка характеризувалася порушенням бойовиками режиму припинення вогню, а також продовженням їх перегрупування військ і нарощуванням їх боєздатності.

Нагадаємо, вчора в прикордонній службі заявили, що на території ЛНР і ДНР відбувається примусова видача місцевим жителям російських паспортів.