ua en ru

Під Луганськом невідомі обстріляли кандидата в нардепи по 114-му округу

Кандидата в народні депутати по 114 виборчому округу центр округу (м. Біловодськ, Луганська обл.) Тараса Костанчука атакували з гранатомету. Про це повідомив сам кандидат в нардепи, передають "Подробності".

Згідно з повідомленням, в Біловодську з з гранатометів РПГ-18 ("Муха") була обстріляна будівля, де перебував кандидат, який балатується до Ради як само висуванець, та військовослужбовці батальйону "Донбас".

"Дана будівля розташована в одному кілометрі від центру міста, де знаходиться приміщення окружної виборчої комісія ОВО №114", - наголосив кандидат.

"На щастя всі, хто на момент обстрілу перебував у приміщенні, залишилися живими. Одна із гранат влучила в прибудову будівлі, дві інші розірвалися біля будинку. Вибухова хвиля і осколки гранат пошкодили будинок та прилеглу територію".

В обстрілі кандидат підозрює як терористів, так і конкурентів на виборах по округу № 114.

"Це могли бути як кандидати в депутати по цьому округу, так і просто сепаратисти, хто саме я поки не знаю", - сказав Констанчук, зазначивши, що на місці обстрілу працюють слідчі прокуратури і співробітники СБУ.

Уродженець Алчевська Тарас Констанчук є командиром І роти батальйону спецпризначення Національної Гвардії України.

Нагадаємо, за даними останнього соціологічного дослідження, проведеного Всеукраїнською громадською організацією "Передові правові ініціативи" Костанчук набрав 38,95%, підтвердивши лідируючу позицію в виборчому окрузі №114.