ua en ru

Чому страховки вигідно і зручно замовляти онлайн і як це правильно робити

Чому страховки вигідно і зручно замовляти онлайн і як це правильно робити

Представництво страхової компанії, офіс знайомого страхового агента або перша-ліпша точка з помітною вивіскою "Страхування зі знижкою 50%" — у кожного автомобіліста свої місця для покупки поліса ОСАЦВ. Приготуйтеся до того, що скоро вам доведеться освоїти замовлення полісів в інтернеті, навіть якщо ви не готові до цього.

В кінці 2017 року поліси ОСАЦВ в Україні стануть електронними. Страхові компанії працюють над впровадженням цієї системи і процес вже не зупинити. Після старту продажів електронних ОСАЦВ можуть закритися точки продажу посередників — вони не зможуть налагодити свою роботу в інтернеті. Тому на зміну їм прийдуть онлайн-сервіси вибору страховок.

Перший такий сервіс вже з'явився — Oh.ua (www.oh.ua). З його допомогою тисячі українських водіїв замовили паперові поліси на вигідних умовах. Сервіс Oh.ua допомагає вибрати поліси обов'язкового страхування трьох видів: ОСЦПВ, "Зелена Картка" та туристичні страховки. Водіям, які не виїжджають на своєму транспорті за межі країни, досить оформити поліс ОСАГО і потім, щорічно, оформляти його заново. Згідно з вимогою Закону про ОСАГО, без відповідного поліса не можна керувати машиною. Зараз — це стандартний паперовий бланк, а в майбутньому — запис у базі даних, до якої матимуть доступ страховики і поліція.

Плануєте поїхати влітку не в Туреччину чи Єгипет, а в турне по країнах ЄС? В такому випадку вам знадобиться "Зелена Карта" і медична страховка. До речі, страховка життя і здоров'я необхідна кожному пасажиру, включаючи дітей і пенсіонерів. Водій і пасажири повинні застрахуватися тільки на період поїздки. Страховка на 2-3 тижні від надійної страхової компанії обійдеться в кілька сотень гривень (з мінімальним набором опцій і франшизою). Сума страхового покриття за нього складе від 20 до 50 тис. доларів, в залежності від країни поїздки.

Щодо оплати в режимі онлайн не варто хвилюватися: ні безпеки, ні про сумісності вашої карти і сервісу. Сайт Oh.ua https://oh.ua/ дотримується конфіденційності даних клієнтів і приймає оплату картками Visa і MasterCard діючих українських банків.

Команда сервісу Oh.ua вирішила питання "останньої милі" — доставка поліса клієнту. При оформленні поліса користувачі сервісу вибирають або адресну доставку кур'єром (в Києві), або користуються послугами служби доставки "Нова Пошта". Її відділення відкриті в багатьох містах, включаючи і відносно невеликі населені пункти.

Майбутнє страхування — замовлення полісів в інтернеті, без дзвінків і візиту в представництво компанії або офіс агента. А для самих прогресивних водіїв — це вже сьогодення. Приєднуйтесь до них, щоб також економити час та гроші при купівлі полісів обов'язкового страхування.