ua en ru

З перемогою Трампа в Америку повертається дух підприємництва, - Ложкін

З перемогою Трампа в Америку повертається дух підприємництва, - Ложкін Фото: форум директорів "Диригенти змін"

З перемогою Дональда Трампа на президентських виборах в США в Америку повертається дух підприємництва. Таку думку в ході свого виступу на форумі директорів "Диригенти змін" висловив секретар Національної інвестиційної ради Борис Ложкін.

Зокрема, на думку Ложкіна, прихід Трампа – хороший знак. Це означає, що в американську політику повертається духу підприємництва, який перетворив Штати в найбільшу економіку світу, упевнений секретар Національної інвестради.

"Враховуючи рівень авторитету та першості Америки у світі, можна припустити, що такий дух підприємництва знову стане популярним і сприйнятий як керівний принцип і іншими країнами, в тому числі і Україною. Я впевнений, що лише вільне підприємництво, тобто нормалізація ділової практики, прийняття прозорих правил гри, і, як наслідок, зростання інвестиційної привабливості України, допоможуть відродити і розвивати нашу економіку", - підкреслив Ложкін.

Як повідомлялося, 29 серпня 2016 року в результаті ротації в команді президента Борис Ложкін покинув посаду глави АП і зайняв посаду секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах.