ua en ru

За уточненими даними, ураган "Айрін", що обрушився на США, забрав життя 11 людей

За уточненими даними, ураган "Айрін" забрав життя 11 людей, передає СNN. Раніше повідомлялося про 9 загиблих.
За даними агентства, п'ятеро людей померли в Північній Короліні, першому штаті, який прийняв удар стихії. Ще троє людей стали жертвами падіння дерев у штаті Вірджинія. Крім того, через падіння дерева померла жінка в штаті Меріленд. У штаті Флорида загинув серфер, який знехтував штормовим попередженням і зайшов у воду.
Незважаючи на те, що раніше сьогодні Національний центр прогнозування ураганів (NHC) знизив категорію "Айрін" до тропічного шторму, на східному узбережжі США все ще йдуть проливні дощі, що супроводжуються поривчастим вітром. Влада США звернулися до громадян з проханням не залишати своїх будинків.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нью-Йорк стоїть перед загрозою повені, так як з великої кількості опадів, супутніх урагану, переповнилися водостоки і утворився штормовий приплив. Вже зараз затоплено станції метро під Нижнім Манхеттеном, значне скупчення води відзначається і в Брукліні. Зараз стало відомо, що повінь почалася і у м. Дарбі, штат Філадельфія, де в деяких районах вода досягла рівня вивісок та дорожніх знаків.