ua en ru

За останніми даними, в Росії при посадці літака Ан-24 постраждали 12 людей

За уточненою інформацією, під час інциденту з літаком Ан-24, який виїхав за межі злітно-посадочної смуги (ЗПС) в Благовєщенську, постраждали 12 людей. Як повідомили в прес-службі головного управління МНС Росії по Амурській області, окрім пасажирів, серед постраждалих командир повітряного судна, бортмеханік, другий пілот. Всі постраждалі з різними травмами доставлені до лікарень міста, дитина 2008 р.н. - в дитячу обласну лікарню. Раніше відомство повідомляло про п'ятьох постраждалих пасажирів.
В даний час журналістів до літака не допускають, офіційні служби поки не дають відомостей про його стан, тому дізнатися інформацію про характер пошкоджень повітряного судна можна тільки зі слів пасажирів. Один з пасажирів повідомив, що з пошкодженого Ан-24 стався витік гасу, а спалаху вдалося уникнути тільки завдяки тому, що йшов дощ.
Транзитні пасажири вже доставлені в Благовіщенський готель "Зея". Авіакомпанія "ІрАеро", якій належить борт, вислала до Благовєщенська інший літак, який доставить пасажирів в кінцевий пункт призначення - в м. Хабаровськ.
Для надання психологічної допомоги пасажирам літака Ан-24 виїхали психологи управління МНС Росії по Амурській області.
Нагадаємо, в Благовєщенську в 7:20 за київським часом (о 14:20 за місцевим часом) літак Ан-24 при посадці виїхав за межі злітно-посадочної смуги. Літак здійснював рейс за маршрутом Іркутськ-Чита-Благовєщенськ-Хабаровськ, на його борту знаходилися 36 чоловік, зокрема троє дітей.