ua en ru

За підсумками роботи місії МВФ буде підготовлено меморандум про економічну та фінансову політику, - Мінфін

За підсумками роботи місії МВФ буде підготовлено меморандум про економічну та фінансову політику, - Мінфін
За підсумками роботи місії Міжнародного валютного фонду буде підготовлено меморандум про економічну і фінансову політику.

За підсумками роботи місії Міжнародного валютного фонду буде підготовлено меморандум про економічну і фінансову політику. Про це стало відомо в ході зустрічі новопризначеного міністра фінансів України Наталії Яресько (на фото) з місією європейського департаменту Міжнародного валютного фонду, передає прес-служба Мінфіну.

Зокрема, зазначається, що за результатами роботи місії буде підготовлений проект листа про наміри уряду України і Національного банку України, а також меморандум про економічну та фінансову політику, в яких будуть викладені попередні заходи і структурні маяки, виконання яких дозволить Україні отримати наступне необхідне фінансування.

"Я дуже щаслива, що ми сьогодні можемо оголосити про приїзд МВФ до нас. Ми обговоримо, що нам потрібно додатково до пакету тієї фінансової підтримки, про яку вже домовилися. І це великий знак підтримки нового уряду, тому що, розуміючи, що стан дуже важкий, місія МВФ приїхала через 5 днів після призначення складу Кабміну", - зазначила Яресько.

Нагадаємо, місія МВФ в Україні вчора приступила до переговорів.