ua en ru

На пляжі Одеси потонув підліток, ще одного вдалося врятувати

На пляжі Одеси потонув підліток, ще одного вдалося врятувати Фото: пляж "Ланжерон"

Загиблий - житель одного із сіл Одеської області

На пляжі Одеси потонув підліток, ще одного вдалося врятувати. Про це заявив прес-секретар одного із заступників міського голови Одеси Микола Покровський, повідомляє місцеве видання 048.

Як повідомляється, в рятувально-водолазну службу поліції Одеси надійшло повідомлення про те, що в Чорному морі на пляжі "Ланжерон", зник 17-річний юнак. Встановлено, що компанія підлітків під час купання на цьому пляжі пірнала з траверси.


"Один з підлітків під час пірнання загинув. Можливо, він ударився об дно або помер через перепад температури повітря і води... Причину смерті встановить судово-медична експертиза. Його зникнення товариші помітили лише через 2-3 години - приблизно в 16:20, і повідомили про це в поліцію", - сказав Покровський.

Як наголошується, водолази, що прибули на місце, дістали тіло з води, загиблим виявився житель одного з сіл Одеської області.

Крім того, він зазначив, що в п'ятницю на тому ж пляжі при аналогічних обставинах ледь не загинув ще один підліток.

"Він стрибнув у воду і почав тонути. Рятувальники встигли прийти на допомогу", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в смт Затока Лиманського району Одеської області в акваторії Чорного моря сьогодні, 14 червня, в 15:20 під час перебування у воді при штормі (орієнтовна висота хвилі понад 1,5 м) потонули чотири людини, ще двох вдалося врятувати.