ua en ru

Платіні має намір оскаржити рішення про відсторонення з посади президента УЄФА

Платіні має намір оскаржити рішення про відсторонення з посади президента УЄФА Фото: Мішель Платіні

Виконавчий комітет УЄФА повністю підтримує Платіні

Президент європейської футбольної асоціації (УЄФА) Мішель Платіні, який раніше був відсторонений від роботи, оскаржить відповідне рішення комітету з етики ФІФА. Про це йдеться в заяві УЄФА.

Виконком УЄФА не бачить необхідності відповідно до регламенту федерації оголошувати першого віце-президента тимчасово виконуючим обов'язки глави УЄФА, йдеться в заяві.

"Виконавчому комітету УЄФА відомо, що президент УЄФА негайно прийме всі необхідні заходи, щоб подати апеляцію на рішення Комітету з етики ФІФА, щоб очистити своє ім'я", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що у світлі подій, що відбуваються сьогодні у відношенні президента УЄФА Мішеля Платіні, Виконавчий комітет УЄФА прийняв рішення скликати надзвичайне засідання.

"Надзвичайне засідання Виконавчого комітету УЄФА буде скликано в Ньоні в четвер 15 жовтня. Крім того, всі члени асоціації УЄФА зустрінуться в штаб-квартирі УЄФА в той же день", - йдеться в повідомленні.

Крім того, виконавчий комітет УЄФА висловив повну впевненість у президенті УЄФА Мішеля Платіні, і повністю підтримує його.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент європейської футбольної асоціації Мішель Платіні найближчі три місяці не буде займатися своєю роботою.