ua en ru

План законодавчого забезпечення реформ планується презентувати 18 травня, - Гройсман

План законодавчого забезпечення реформ планується презентувати 18 травня, - Гройсман Фото: спікер Ради Володимир Гройсман

Документ буде мати "чіткі параметри виконання завдань Верховної Ради"

План законодавчого забезпечення реформ планується презентувати 18 травня 2015 р. Про це під час зустрічі із заступником державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд заявив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, передає його прес-служба.

За словами спікера, цей документ буде мати "чіткі параметри виконання завдань Верховної Ради" щодо втілення реформ.

Гройсман зазначив, що парламентська коаліція ухвалила ряд важливих законодавчих актів щодо реформування економіки, правоохоронної сфери і судової системи, і висловив переконання, що коаліція і надалі буде приймати важливі для країни рішення.

При цьому "ключовими завданнями, від яких залежить майбутнє України", спікер Ради назвав проведення реформи з децентралізації та боротьби з корупцією. На його переконання, виконання цих завдань є запорукою повернення довіри до влади та успішного проведення реформ у всіх сферах життєдіяльності країни.

Нагадаємо, ще в березні Гройсман назвав три фундаментальні реформи, які необхідно реалізувати, в першу чергу - реформу децентралізації.