ua en ru

Піротехніки продовжують обстеження останніх 3 секторів на складі боєприпасів у Сватово

Піротехніки продовжують обстеження останніх 3 секторів на складі боєприпасів у Сватово Фото: Сватово

Ведеться робота щодо ліквідації осередків пожежі на території складу

Піротехніки продовжують обстеження останніх 3 секторів на складі боєприпасів Міністерства Оборони України у м. Сватове Луганської області. Про це повідомляє у Facebook прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 15:00 піротехнічними групами ДСНС України (14 піротехнічними розрахунками загальною кількістю 75 чол. та 27 од. техніки) продовжується обстеження останніх трьох секторів (7, 8, та 10) із 15 на предмет виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, з початку виконання робіт, оперативним штабом отримано від місцевого населення192 заявки щодо виявлення вибухонебезпечних предметів з яких виконано 130.

"Ведеться робота щодо ліквідації осередків пожежі на території складу... Станом на 15 годину вибухів боєприпасів в осередку пожежі не зафіксовано. Роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації тривають", - йдеться у повідомленні.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯщодо пожежі на складі Міністерства Оборони України у м. Сватове Луганської області станом на...

Posted by ДСНС України on 1 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що місцева влада Сватово (Луганська область) прийняла рішення не розпочинати з понеділка навчальний процес.