ua en ru

ДСНС з початку року знешкодила 76 тис. вибухонебезпечних предметів

ДСНС з початку року знешкодила 76 тис. вибухонебезпечних предметів Фото: співробітники ДСНС обстежують місцевість

В числі цих предметів 528 авіаційних бомб

Піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій виявили та знешкодили понад 76 тыс 173 вибухонебезпечних предмети за 2016 рік. Про це повідомляє сайт служби.

З початку року піротехнічні підрозділи здійснили вже 9 тис. 791 виїзд, в ході яких вилучили та знешкодили 76 тис. 173 боєприпаси, у тому числі 528 авіаційних бомб.

За минулу добу піротехніки ДСНС під час 45 виїздів виявили 511 вибухонебезпечних предметів, у тому числі 3 авіаційні бомби.

ДСНС з початку року знешкодила 76 тис. вибухонебезпечних предметівДСНС з початку року знешкодила 76 тис. вибухонебезпечних предметівДСНС з початку року знешкодила 76 тис. вибухонебезпечних предметів

Фото: співробітники ДСНС обстежують місцевість

20 грудня піротехнічною групою було знешкоджено артилерійський снаряд, що знаходився за 1,5 км від житлових будинків. Вибухонебезпечний предмет напередодні було виявлено у лісі біля села Верхня Сироватка Сумської області.
У службі наголошують, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється робити з ним будь-які дії. У такому випадку громадянам рекомендують одразу телефонувати за номером 101 або 102.
Нагадаємо, в Донецькій області прикордонники виявили велику схованку зі зброєю та боєприпасами в житловому будинку.