ua en ru

У Донецькій області виявили велику схованку зі зброєю та боєприпасами

У Донецькій області виявили велику схованку зі зброєю та боєприпасами Фото: серед іншого вилучили зі схованки гранатомети

Схованку виявили в одному з житлових будинків у Новгородському

Українські прикордонники виявили великий тайник із зброєю і боєприпасами у Донецькій області. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що військові Краматорського прикордонного загону спільно з співробітниками Національної поліції виявили схованку зі зброєю та боєприпасами.

"В ході перевірки інформації, яку отримали оперативні співробітники прикордонного відомства, правоохоронці оглянули житловий будинок в Новгородському. Під час перевірки знайшли схованку зі зброєю та боєприпасами. У схованці перебувало 6 гранатометів, гранати, патрони, тротилові шашки, кулеметні стрічки з патронами, реактивний снаряд до танкової гармати і прилад для створення штучної димової завіси", - йдеться в повідомленні.

У Донецькій області виявили велику схованку зі зброєю та боєприпасамиУ Донецькій області виявили велику схованку зі зброєю та боєприпасами

Фото: вилучені боєприпаси

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ виявила схованку з гранатами поблизу стратегічного об'єкта в Сумській області.