ua en ru

ПФТС розрахувала рейтинги торговців за травень 2010 р

ТОВ "ТАСК-брокер", ТОВ "Спеціаліст цінні папери" та ТОВ "Навігатор-Інвест" за підсумками травня 2010 р. посіли відповідно перше, друге та третє місце у рейтингу учасників, що торгували акціями на ПФТС. Про це повідомляє прес-служба системи.

У секторі ОВДП лідерами визнано ВАТ "Державний ощадний банк України", ТОВ "Інвестиційний Капітал Україна" та ПАТ "АБ "Укргазбанк".

Рейтинг учасників, що торгували корпоративними облігаціями, очолили компанії ВАТ "ВТБ Банк" та ТОВ "Спарта Капітал" (поділили між собою перше місце), друге місце посіла компанія ТОВ "Фінансисит", третє - ТОВ "Регата Інвестмент".

Муніципальними облігаціями активно торгували АКБ "Форум" і ЗАТ "ІФК "Арт-Капітал" (поділили між собою перше місце), ІК "ІТТ-Інвест" і ТОВ "Мультіброк" (поділили між собою друге місце), ТОВ "АртА Цінні Папери" і ТОВ "Донфінсервіс" (поділили між собою третє місце).

Лідери у секторі торгівлі цінними паперами ІСІ - ПАТ "Мегабанк" (перше місце), ТОВ "Перша Фондова Брокерська Компанія" і ТОВ "ФК "ОК-2" (поділили між собою друге місце), ВАТ "АКБ "Капітал" і ТОВ "ІК "Велбін" (поділили між собою третє місце).