ua en ru

Петиція за розпуск збірної РФ з футболу набрала 600 тис. підписів

Петиція за розпуск збірної РФ з футболу набрала 600 тис. підписів Фото: у РФ хочуть розпустити футбольну команду

Російська збірна посіла останнє місце в своїй групі на Чемпіонаті Європи

Петиція за розпуск російської збірної з футболу набрала 600 тис. підписів. Про це повідомляє РБК.

"Розформувати збірну Росії з футболу в нинішньому складі, як таку, що не виправдала надій. Набрати новий склад. На "зекономлені" побудувати футбольні поля і займатися підростаючим поколінням", — йдеться у зверненні.


Зазначимо, після того як петиція збере 1 млн підписів, її направлять в уряд Росії, міністерство спорту і Російський футбольний союз.

Російська збірна посіла останнє місце в своїй групі на Чемпіонаті Європи з футболу, з-за чого не змогла вийти в плей-офф.

Через кілька днів після вильоту з змагань увагу до себе привернули гравці збірної Олександр Кокорін і Павло Мамаєв - у мережі з'явилося відео, на якому вони зображені на вечірці в клубі Twiga в Монте-Карло. Портал Life повідомив, що вони купили гостям закладу 500 пляшок шампанського на загальну суму 250 тис. євро.

У свою чергу, прес-секретар президента Дмитро Пєсков назвав вечірку "марнославним неподобством". Міністр спорту Віталій Мутко заявив, що поведінку футболістів буде враховано при відборі кандидатів у збірну. Він сказав, що новому тренеру збірної буде рекомендовано "зробити висновки про їх поведінку.

Нагадаємо, український захисник Іван Зотько став гравцем іспанської "Валенсії".