ua en ru

Пєсков заявив про відсутність передумов для зустрічі "нормандської четвірки"

Пєсков заявив про відсутність передумов для зустрічі "нормандської четвірки" Фото: Дмитро Пєсков прокоментував ймовірність зустрічі "нормандської четвірки"

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає, що на сьогодні відсутні передумови для зустрічі глав країн нормандської четвірки, передають РИА Новости

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає, що на сьогодні відсутні передумови для зустрічі глав країн "нормандської четвірки", передають РИА Новости.

Пєсков зазначив, що країни "нормандської четвірки" бажають проведення такої зустрічі, однак для цього немає необхідних передумов.


"Передумови могли б виникнути лише у випадку демонстрації українською стороною готовності для тих кроків, які чітко прописані в мінських угодах. Поки, на жаль, такої готовності не демонструється, а, не маючи скільки-небудь відчутних перспектив на результативність, проведення зустрічей на вищому рівні навряд чи можливо", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нова зустріч "нормандської четвірки" може відбутися перед самітом НАТО, який пройде 8-9 липня у Варшаві.