ua en ru

Перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі повинен бути призначений на поточному тижні, - Порошенко

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, а також заступник міністра повинні бути призначені на поточному тижні. Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

Він зазначив, що вже "подав пропозиції Президентові й прем'єрові" щодо кандидатур на ці посади, і "знову думаю, що вони повинні бути прийняті на цьому тижні".

Порошенко не назвав прізвищ запропонованих кандидатур, відзначивши, що ці люди є професіоналами, і ключовим підходом призначень будуть професіоналізм та прозорість роботи. Також Порошенко пообіцяв, що у роботі зі ЗМІ міністерство створить максимально прозорі умови.

Крім того, Порошенко зазначив, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі "він прийшов надовго".

В той же час, за його словами, "будь-який політик, у тому числі і член уряду, щоб переконатися в тому, що його діяльність знаходить підтримку суспільства, йому бажано було б пройти через виборчий процес".

Нагадаємо, 26 березня джерело в Мінекономрозвитку повідомило, що Вадим Копилов звільнений з посади першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України.