ua en ru

Перший в Україні WOW - будинок з'явився в Києві

Перший в Україні WOW - будинок з'явився в Києві

В українській елітній нерухомості з'явилося нове поняття – WOW- будинок. Саме житловим комплексом з ефектом «Вау!» називають Busov Hill що зводиться біля Ботанічного саду на Печерську. Про особливості концепту ми поспілкувалися з Ігорем Клепачем, директором компанії-девелопера «Житлобудінвест» .

- Що таке WOW-будинок і чому Ви вважаєте, що саме ЖК Busov Hill є таким?

- «WOW» перекладається як вигук здивування, захоплення - «Вау!». Споруджуючи Busov Hill, ми зробили ставку не на якийсь один аспект: красу фасаду, різноманіття місць загального користування, «інтелектуальність» будівлі – ми створили будинок, в якому вражає кожна деталь.

- І скільки ж таких здивованих WOW може викликати Busov Hill?

– Рахунок йде на десятки. По-перше, це місце – тихий та найбільш респектабельний мікрорайон Києва – Звіринець. Поїздка до центру займає не більше 10 хвилин, при цьому всього в 300 метрах знаходяться "зелені легені" столиці – Ботанічний сад. Чисте повітря, елітарне оточення – усе це варте захоплених вигуків. Унікальна історія місцевості, де спочатку були резиденції князів Київської Русі, а потім – території монастирів – заслуговує окремого «Вау!».

Фасад будівлі вражає легкістю, безпрецедентним рівнем скління. Для облицювання будівлі ми обрали німецький керамограніт від фабрики PorcelainGres, його особливість – понад сто різновидів малюнка в одній колекції. Це дає ексклюзивну комбінацію класичного натурального каменю і ультрасучасного скла.

Перший в Україні WOW - будинок з'явився в Києві

– Багато забудовників елітної нерухомості роблять ставку на територію, місця загального користування. Чим дивує Busov Hill?

Безпрецедентним рівнем безпеки мешканців: закрита територія під постійною охороною, цілодобове відеоспостереження і фізичне патрулювання, багаторівнева система контролю доступу.

Окрім ексклюзивного ландшафтного дизайну, ультрасучасного дитячого майданчика, своє «Вау!» викликає і центральне лобі. Вперше в Україні ми запроектували хол з висотою стелі 8 метрів. Саме там розмістяться 5-зірковий ресепшен і зони очікування для мешканців будинку та їхніх гостей. Багате оздоблення і висока швидкість ліфтів (а ми обрали лінійку швейцарського бренду Schindler) також повинні вражати відвідувачів будинку.

Для мам і тат у нас є ще два WOW- фактори: просторий колясочно-велосипедний паркінг і дитяча клубна кімната. З місць перебування дітей трансляція відеопотоку буде здійснюватися онлайн. Відтак батьки, займаючись хатніми справами, зможуть спостерігати за дозвіллям своїх дітей.

Цілодобовий сервіс і повна приватність життя – усе це також входить в обов'язковий WOW-пакет. Співробітники служби експлуатації навіть показники лічильників знімають в онлайн режимі, а персонал приймається на роботу тільки після підписання документів про нерозголошення конфіденційної інформації.

– А що стосується квартир? Адже людина живе не в красивому холі? Чим вражають вони?

– Квартири – це головне «Вау!» будинку. Ми використовуємо систему Glass Wall – панорамне скління від підлоги до стелі практично на всю ширину кожної кімнати. Для надійності і енергоефективності панорамних вікон застосовуються виключно системи преміум-класу: алюмінієвий профіль Schueco (Німеччина) і склопакети Guardian (США).

Одно з найгучніших «Вау!» викликають краєвиди з вікон – пагорби ботанічного саду, розливи Дніпра, благородні приватні маєтки, дзвіниці найближчих монастирів і монумент Батьківщина-Мати… Все це – в одній панорамі, навіть на невисоких поверхах.

Перший в Україні WOW - будинок з'явився в Києві

Усі квартири продаються з вільним плануванням, але при кожній можливій спальні передбачені комунікації для санвузлів – норма в Європі і велика рідкість для України, так само як і мала кількість квартир на поверсі – у нас їх від 1 до 4.

Варто згадати і автономне опалення, німецькі труби і бельгійські радіатори, «розумні» лічильники ресурсів, наявність двох окремих ліній енергопостачання для безперебійної роботи власної трансформаторної підстанції... «Вау!» таких аспектів якраз в тому, що їх робота для Вас непомітна.

Особливу увагу ми приділили також шумоізоляції квартир: товсті стіни з червоної цеглини, покриття підлог спеціальним матеріалом. В Busov Hill ви ніколи не дізнаєтеся, чи люблять ваші сусіди згори ходити по плитці на підборах.

Усі матеріали та обладнання, які надходять на об’єкт, а також процеси виконання робіт проходять багатоступінчасту систему контролю якості. Оцінити найвищий рівень будівництва можна вже сьогодні – у будинку прокладені усі основні комунікації, завершуються роботи кладочні роботи, активно виконується скління.

Наскільки затребувані такі WOW-будинки, адже їх спорудження коштує досить дорого?

- Люди готові платити за якість свого життя. Більша частина зі 146 квартир в Busov Hill вже знайшла своїх господарів, деякі типи планувань продані на всіх поверхах. Але і сьогодні ми можемо задовольнити практично будь-які вподобання щодо краєвидів і метражу, вибір ще є.

Перший в Україні WOW - будинок з'явився в Києві

Офіс продажу:

+38 044 374 11 22

www.busovhill.com.ua