ua en ru

Перший логістичний цент в Донецькій обл. може з'явитися через 2 тижні, - Жебрівський

Перший логістичний цент в Донецькій обл. може з'явитися через 2 тижні, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський

Після впровадження логістичного центру зникне потреба у перепустках

Перший логістичний центр в Донецькій області може з'явитися через 2 тижні. Про це повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський сьогодні під час брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я вчора пообіцяв Президентові, що перший логістичний центр буде через два тижні, і ми перевіримо його в тестовому режимі, наб'ємо гуль, але безумовно будемо регулювати це все в залежності від ситуації, яка буде складатися", - сказав Жебрівський.

За його словами, при впровадженні логістичного центру потреба у перепустках на контрольовану українською владою територію зникне.

"На сьогоднішній день в групу, яка формує цей логістичний центр розташування і функціонування входять прикордонники, входять фіскали, УВС і СБУ, тобто насправді це колективний розум. Це буде недалеко від КПВВ, але без перетину КПВВ. Це те, що ми хотіли прибрати, бо це ті дві функції, які ми хочемо виконати і в подальшому життя українців, які на сьогодні є заручниками фашистського режиму", - додав Жебрівський.

Нагадаємо, голова Донецької ОДА пропонує облаштувати центри логістики біля пунктів пропуску в АТО.