ua en ru

За перший день через пункт пропуску в Станиці Луганській пройшло 500 осіб

За перший день через пункт пропуску в Станиці Луганській пройшло 500 осіб Фото: пункт пропуску в Станиці

Контрольний пункт побудований за більш досконалій системі

В перший день функціонування контрольного пункту пропуску на окуповану територію в Станиці Луганській через нього пройшло 500 осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби (ДПС).

"Вчора на лінії розмежування в Луганській області відбулося відкриття нового контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станично-Луганське". Він розташований в н. п. Станично-Луганське, яке знаходиться на напрямку Луганська... Тільки вчора в зазначеному контрольному пункті було оформлено понад 500 осіб", - розповіли в ДПС.

Відзначається, що на контрольному пункті військовослужбовці Луганського прикордонного загону здійснюють пропуск осіб встановленим порядком. Відмінністю цього пункту пропуску від інших є те, що через нього можуть направлятися тільки особи без транспортних засобів. Режим роботи контрольного пункту визначений у денний час.

За перший день через пункт пропуску в Станиці Луганській пройшло 500 осіб

Фото: пункт пропуску в Станиці Луганській

"Контрольний пункт побудований за досконалішої технологічної схеми, що дозволяє зменшити час очікування для людей, які спрямовуються в обидва напрямки. Робочі місця прикордонників оснащені всім необхідним для оперативності всіх видів контролю та належних умов несення служби", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 27 жовтня, в Станиці Луганській відкрився пішохідний перехід на лінії розмежування з територією, підконтрольної самопроголошеної "Луганської народній республіці" (ЛНР). Зазначимо, що це єдиний пункт пропуску в Луганській області.