ua en ru

Першим заступником гендиректора НКАУ призначено С.Бауліна.

Уряд призначив першим заступником генерального директора Національного космічного агентства України (НКАУ) Сергія Бауліна. Про це повідомив сьогодні журналістам у Кабінеті міністрів генеральний директор НКАУ Юрій Алексєєв, передає кореспондент РБК-Україна.

С.Баулін обіймав посаду заступника генерального директора НКАУ, але його було звільнено розпорядженням уряду від 5 серпня 2009 р. за власним бажанням.

Ю.Алексєєв підтвердив, що звільнено першого заступника генерального директори космічного агентства Дмитра Пясковського та заступника генерального директора Віктора Кривенка, який відповідав за фінансово-економічну діяльність. Обидва прийшли до Агентства разом із колишнім керівником Олександром Зінченком, відставку якого із посади генерального директора НКАУ було прийнято 17 березня 2010 р.

Згідно із розпорядженням уряду від 24 лютого ц.р., з 19 березня мав звільнитися заступник генерального директора НКАУ Едуард Кузнєцов. Проте, швидше за все, він продовжить роботу в агентстві. "Я б хотів, щоб він залишився на своїй посаді і відповідав за міжнародну співпрацю", - сказав Ю.Алексєєв.

Начальником управління оборонних програм НКАУ знову призначено Євгенія Махоніна.