ua en ru

Перше засідання урядового комітету з імплементації УА з ЄС відбудеться 22 серпня

Перше засідання урядового комітету з імплементації угоди про асоціацію з Європейським союзом відбудеться завтра, 22 серпня 2014 р.

Перше засідання урядового комітету з імплементації угоди про асоціацію з Європейським союзом відбудеться завтра, 22 серпня 2014 р. Про це повідомив на прес-конференції міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак, передає кореспондент РБК-Україна.

"На вчорашньому засіданні Кабінеті міністрів був остаточно сформований урядовий комітет. Це є українська частина комітету асоціації, який передбачений угодою про асоціацію. Цей комітет очолює прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Сподіваюся, що вже завтра відбудеться перше засідання оновленого комітету на чолі з прем'єром, який тепер окрім інших питань, які до цього часу вів цей комітет, буде вести питання європейської інтеграції", - повідомив Семерак.

Крім того, торгівельний представник України Валерій П'ятницький зазначив, що до цього комітету увійшли найперше заступники міністрів з питань євроінтеграції та представники деяких інших відомств, які не є міністерствами, наприклад державної ветеринарної фіто санітарної служби.

П'ятницький зазначив, що завтра на своїй першій зустрічі комітет визначить періодичність своїх зібрань та план роботи.