ua en ru

Перша ракетка України Світоліна сенсаційно вилетіла з турніру в Маямі

Перша ракетка України Світоліна сенсаційно вилетіла з турніру в Маямі Фото: перша ракетка України Еліна Світоліна

Українка поступилася суперниці, яка не входив в число кращих 150 у світі

Перша ракетка України Еліна Світоліна поступилася суперниці, яка не входив в число кращих 150 в світі і вылетила з турніру серії WTA Premier Mandatory в Майамі. Про це повідомляє сайт "Великий теніс України".

Майже дві години тривав стартовий поєдинок. Вже на початку зустрічі дівчата обмінялися брейками. П'ять шансів було у нашої тенісистки, щоб оформити відразу і другий брейк, але американка подачу втримала. Вигравши свій шостий гейм, Маттек-Сендс повела 40-0 на подачі Світоліної і з третьої спроби завершила сет на свою користь.

Після обміну брейками на старті другої партії Еліна вийшла вперед 4-2, але не втримала перевагу, поступившись відразу чотири гейми поспіль. Путівка в третій раунд дістається Маттек-Сендс, яка в четвер святкувала свій 32-й День народження. Раніше дівчата провели два очних поєдинки - обидва матчі були зіграні в трьох сетах і залишилися в активі Світоліної.

Зазначимо, американка займає перше місце в парному рейтингу WTA, а в одиночному знаходиться на 158 місці. Для Бетані це перша перемога над суперницею з топ-10 з 2015-го року (на Вімблдоні обіграла 7 ракетку світу Ану Іванович).

Таким чином, у жіночій частині турніру Miami Open не залишилося жодної представниці України: Леся Цуренко знялася на старті свого першого поєдинку, а Ольга Савчук програла у першому колі в парній сітці.

Нагадаємо, Катерині Бондаренко не вдалось оформити перемогу, лідируючи 5-1 у вирішальному сеті другого кола.