ua en ru

Перевізники України та Франції отримають по 6500 одноразових універсальних дозволів Євро-3 для здійснення перевезень у 2011 році

Перевізники України та Франції отримають по 6500 одноразових універсальних дозволів Євро-3 для здійснення перевезень в 2011 р. Таке рішення було прийняте під час засідання змішаної українсько-французької комісії з питань автомобільного транспорту, що відбулося 23 листопада 2010 р. у м. Париж, повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку України. Українська та французька сторони розглянули нагальні питання, пов'язані з вантажними та пасажирськими автомобільними перевезеннями.
Після обговорення на 2011 р. було визначено квоту 6500 одноразових універсальних дозволів Євро-3 для кожної із сторін. Водночас у разі збільшення кількості перевезень ця цифра може бути збільшена - за зверненням однієї зі сторін.
Нагадаємо, усі одноразові універсальні дозволи дають право здійснювати перевезення в/із третіх країн за умови транзиту транспортного засобу через країну його реєстрації (відповідно до ст. 4 Угоди між урядом України і урядом Французької Республіки про міжнародні автомобільні перевезення, підписаної 11 листопада 1992 р.).
Універсальні дозволи дійсні до 31 січня 2011 р.