ua en ru

Переворот в Луганську: Тимчук допустив передачу повноважень ватажкові ДНР

Переворот в Луганську: Тимчук допустив передачу повноважень ватажкові ДНР Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Тимчук сумнівається в тому, що Плотницький зможе повернути прихильність Кремля

Координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук не виключає передачу повноважень ватажкові "Донецької народної республіки" Олександру Захарченко в разі злиття ДНР і "Луганської народної республіки".. Про це він повідомив в Facebook.

"Те, що введені вчора в Луганськ військовослужбовці ЗС РФ і російської ПВК фактично не перешкоджають діям підконтрольних главі МВС ЛНР" В. Корнет (а частина їх навіть бере участь в силових діях проти оточення В. Теслярської), свідчить, що Кремль все ж зробив ставку на Корнета. Хоча, не виключено, тільки "транзитом" - для подальшої передачі повноважень голові ДНР А. Захарченко зі злиттям ЛНР і ДНР", - написав він.

Тимчук висловив сумнів у тому, що ватажок ЛНР Ігор Плотницький зможе повернути собі прихильність Москви, додавши, що у нього, судячи з усього, "залишилися лічені години".

Нагадаємо, раніше голови комітету Державної Думи РФ у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків з співвітчизниками Костянтин Затулін заявив, що в Держдумі Російської Федерації допускають "злиття" самопроголошених ДНР і ЛНР.