ua en ru

Переворот в Луганську: Гарбуз вважає, що спецслужби РФ готують нову операцію

Переворот в Луганську: Гарбуз вважає, що спецслужби РФ готують нову операцію Фото: Юрій Гарбуз (facebook.com YuriyGarbuzz)

Нова операція спецслужб РФ готується після Нового року

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз вважає, що спецслужби Російської Федерації готують нову військову операцію. Про це він заявив в інтерв'ю zik.

Гарбуз заявив, що під час конфлікту між різними силовими структурами в ЛНР і їх московськими кураторами не була помічена реакції звичайних людей.

"Зате порожні вулиці Луганська, військова техніка, "зелені чоловічки". Додайте до цього заклики так званої ДНР приєднати окуповану частину Луганської області. Можна уявити на цьому тлі настрої мирних луганчан. Бандами, які там орудують, керують спецслужби з Москви. Думаю, це чітко проведена операція ГРУ і ФСБ Росії для певного наступного етапу. Буде об'єднання Донецька і Луганська - не знаю. Але це один зі сценаріїв, який буде розроблятися, швидше за все, вже після Нового року", - заявив голова Луганської військово-цивільної адміністрації.

Гарбуз вважає, що Москва далі буде ще більше контролювати окуповані території. На його думку, Україна втрачає час для повернення цих територій назад.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новий ватажок ЛНР Леонід Пасічник, який став очолювати терористичну організацію після так званого перевороту в Луганську, розповів про "тісну співпрацю" з помічником президента РФ Володимира Путіна Владиславом Сурковим.