ua en ru

Переговори щодо складу нового Кабміну відклали до ранку

Переговори щодо складу нового Кабміну відклали до ранку Фото: Кабінет міністрів України

Засідання фракції БПП призначено на 9 ранку 12 квітня

Переговори щодо складу нового Кабінету міністрів України відклали до ранку 12 квітня 2016 року. Про це РБК-Україна повідомило джерело в БПП.

Як повідомило джерело, голова фракції БПП Юрій Луценко відправився з Верховної Ради України, де засідала БПП, на Банкову.


Заступник глави фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП) Олексій Гончаренко заявив, що на даний момент ще не вдалося узгодити кандидатури на посади в Кабміні.

"Ми не дійшли згоди на цю хвилину щодо складу та структури уряду з майбутнім нашим прем'єром, кандидатом на сьогоднішній день Володимиром Гройсманом ... Ми з ним (Гройсманом, - ред.) ще не погодили. Наші позиції на цю хвилину ще не збігаються. У нього є своє бачення, у фракції "Народний фронт" і БПП є своє бачення", - повідомив Гончаренко.

Він пояснив, що поки фракції БПП і НФ не погодять з Гройсманом новий склад уряду не відбудуться голосування по призначенню нового прем'єра і, за словами Гончаренка, переговори триватимуть вночі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман відмовився очолити Кабінет міністрів України.