ua en ru

Переговори про підписання Угоди про асоціацію України з ЄС продовжаться на всіх рівнях, - Грищенко

Переговори про підписання Угоди про асоціацію України з ЄС продовжуються, і будуть відбуватися у встановлені сроки на всіх рівнях, включаючи найвищий. Про це повідомив в ефірі програми "Велика політика с Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Інтер" міністр закордонних справ України Константин Грищенко.
"Переговори (про підписання Угоди про асоціацію України з ЄС) продовжуються, і ми досягли дуже серйозного прогресу. Очевидно, що Угода про асоціацію не є подарунком для України... Ця угода потрібна також ЄС, це усвідомлюють всі європейські політики. Всі сконцентровані на те, щоб завершити переговори... Є ще кілька питань в політичній частині угоди, які треба узгодити, але робота триває", - заявив Грищенко.
При цьому, Грищенко не дав конкретної відповіді на питання Кисельова, чи здійсниться візит Януковича в Брюссель 20 жовтня, але підкреслив, що "для угоди про асоціацію потрібні також переговори і домовленості на політичному рівні, тому ми готові до контактів на всіх рівнях, включаючи найвищий".