ua en ru

Передача внутрішнім військам майна Міноборони не пов'язана з подіями в Києві, - МВС

Передача внутрішнім військам майна Міністерства оборони України не пов'язана з подіями в Києві.

Передача внутрішнім військам майна Міністерства оборони України не пов'язана з подіями в Києві. Про це повідомляє прес-служба ВВ МВС України.

"У ЗМІ з'явилася інформація про те, що МВС звернулося з листом до Міністерства оборони України про безоплатну передачу окремих видів матеріально-технічних засобів Внутрішнім військам. Журналісти пов'язують це з останніми подіями в столиці. З приводу цього пояснюємо, що на підтримання бойової готовності та проведення занять з професійної підготовки особового складу внутрішніх військ, які проводяться у відповідності з програмою навчання, необхідна значна кількість боєприпасів і окремих видів майна тилу", - йдеться в заяві відомства.

МВС зазначає, що питання про передачу зазначеного майна розглядався на початку жовтня 2013 р. і був затверджений лише в грудні. Передача матеріальних цінностей між відомствами є довготривалою процедурою з узгодженням в декількох інстанціях.

"Цей процес жодним чином не пов'язаний з подіями, які відбуваються останній місяць р. в Києві", - підкреслюється в заяві.