ua en ru

Пепе відмовився від вигідних пропозицій з Китаю заради ЧС-2018

Пепе відмовився від вигідних пропозицій з Китаю заради ЧС-2018 Фото: Пепе

У послугах захисника всерйоз зацікавлені "Ман Сіті" і ПСЖ

Захисник мадридського "Реала" Пепе налаштований відмовитися влітку від переходу в чемпіонат Китаю з-за бажання брати участь на чемпіонаті світу-2018. Про це повідомляє AS.

За інформацією джерела, 34-річний португалець розглядає варіанти з переходом в "Парі Сен-Жермен" або "Манчестер Сіті". Головний тренер парижан Унаї Емері і менеджер Городян Хосеп Гвардіола вже зв'язувалися з агентом футболіста.

Проблемою може стати лише заробітна плата португальця - в китайській Суперлізі йому готові платити 12 млн євро в рік. Ні ПСЖ ні "Ман Сіті" не готові запропонувати йому аналогічні фінансові умови.

Пепе перейшов в "Реал" в 2007 році з "Порту" за 30 млн євро. У поточному сезоні центрбек з-за частих ушкоджень зіграв за команди Зінедіна Зідана 17 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив одну гольову передачу.

Чинний контракт 34-річного португальського футболіста з "Реалом" закінчується найближчим літом, і поки що "галактікос" не пропонували Пепе продовжити угоду.

Нагадаємо, англійський клуб "Манчестер Сіті" планує влітку продати до 10 гравців першої команди і планує заробити на продажу футболістів близько 100 млн фунтів.