ua en ru

У Пентагоні розслідують витік особистих даних співробітників

У Пентагоні розслідують витік особистих даних співробітників Фото: Пентагон (з відкритих джерел)

У Пентагоні заявили про кібератаку

У Пентагоні заявили про кібератаки, в результаті якої хакери отримали доступ до особистої інформації працівників. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

За словами прес-секретаря відомства Джохефа Буччино, дані були вкрадені через атаки хакерів на комерційну фірму, з якою працює Пентагон. Буччино зазначив, що інцидент торкнувся невеликої частини працівників, але не уточнив, скільки їх. Він додав, що військове командування було поінформовано про кібератаку 4 жовтня.

Як повідомляється, рахункова палата США (GAO) опублікувала доповідь про загрози для американської зброї, в якій, зокрема, йдеться про недостатній захист від кібератак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стратегічно важливі інфраструктури Німеччини піддаються кібератакам з-за кордону. У доповіді BSI йдеться, що з 1 липня 2017 року по 31 травня 2018 року у відомство надійшло 145 відповідних повідомлень від німецьких операторів, більшість із них - зі сфери інфотехнологій і телекомунікацій, а також енергетичного сектора.