ua en ru

Пентагон не помітив істотної виведення військ РФ з Сирії

Пентагон не помітив істотної виведення військ РФ з Сирії Фото: Пентагон (uk.wikipedia.org)

11 грудня Путін віддав наказ про початок виведення російських військ з Сирії

Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки заявило, що не спостерігало значного виведення російського військового контингенту з Сирії після оголошеного президентом Російської Федерації Володимиром Путіним рішення про вивід військ із країни. Про це повідомив прес-секретар Пентагону Адріан Рэнкин-Гелловей, передає Reuters.

"Помітного скорочення російських бойових підрозділів після попередніх аналогічних заяв Росії не було", - повідомив представник Пентагону.

Нагадаємо, сьогодні, 12 грудня, Російська Федерація повідомила про початок виведення своїх військ з території Сирії. Першим повернувся літак дальнього радіолокаційного виявлення і управління А-50 на аеродром дислокації в Іванівській області.

"Льотчики виконали переліт з аеродрому Хмеймим після виконання завдань на території Сирійської Арабської Республіки", - зазначено в повідомленні.

Як відомо, 11 грудня 2017 року, Путін віддав наказ про початок виведення російських військ з Сирії. Буде виведено 23 літака різної модифікації, 2 вертольоти Ка-52, а також військовий контингент загону військової поліції Росії, загін спеціального призначення, військово-польовий госпіталь, загін центру розмінування.