ua en ru

Печерський суд не поновлював Кашубу на посаді глави Держслужби зайнятості

Печерський суд не поновлював Кашубу на посаді глави Держслужби зайнятості Фото: Печерський суд

На даний час клопотань про продовження строку відсторонення Кашуби до суду не надходило

Печерський районний суд Києва не поновлював Ярослава Кашубу на посаді глави Держслужби Державної служби зайнятості. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Печерського суду у Facebook.

"Прес-служба зазначає, що жодного судового рішення з приводу поновлення Кашуби Ярослава на посаді голови Державної служби зайнятості (керівника Центрального апарату) Печерським районним судом м. Києва не ухвалювалось", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прес-служба суду звертає увагу на те, що суд не може самостійно приймати рішення щодо відсторонення підозрюваного від займаної посади. Вказана процедура може бути ініційована виключно органом досудового розслідування, в провадженні якого перебуває кримінальне провадження.

"07.12.2015 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ухвалив рішення, яким задовольнити клопотання слідчого ГСУ Генеральної прокуратури України та продовжив строк відсторонення підозрюваного Кашуби Ярослава від посади Голови Державної служби зайнятості (керівника Центрального апарату) до 12 січня 2016 року. Строк відсторонення Кашуби Ярослава зумовлений строками досудового розслідування, що встановлені постановою заступника Генерального прокурора України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на даний час клопотань про продовження строку відсторонення Кашуби Ярослава від посади Голови Державної служби зайнятості (керівника Центрального апарату) від органів досудового розслідування до суду не надходило.

Міністр соціальної політики Павло Розенко у інтерв’ю журналістам ZN.UA...

Опубликовано Печерський районний суд м. Києва - прес-служба 10 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше міністр соціальної політики Павло Розенко заявляв, що Печерський районний суд Києва вирішив відновити на посаді главу Державної служби зайнятості України Ярослава Кашубу, затриманого у вересні 2015 року на хабарі у розмірі понад 600 тис. грн.