ua en ru

Павленко: ЄС допоможе Україні в імплементації стратегії розвитку аграрного сектору

Павленко: ЄС допоможе Україні в імплементації стратегії розвитку аграрного сектору Фото: Олексій Павленко

Стратегія являє собою дієву дорожню карту реформування аграрного сектору в Україні

Європейський Союз та міжнародні партнери готові всебічно сприяти Міністерству аграрної політики та продовольства України в реалізації єдиної комплексної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на період до 2020 року. Про це повідомив глава МінАП Олексій Павленко під час зустрічі з представниками ЕС в Україні, повідомляє прес-служба відомства.

"Наші європейські партнери високо оцінили результат спільної роботи українських та міжнародних експертів, результатом якої стала розробка Стратегії. Наступним етапом співробітництва має стати реалізація спільного з ЄС проекту "Підтримки імплементації сільськогосподарської та продовольчої політики", - повідомив Павленко.

Як повідомляється, реалізація спільного проекту, основна мета якого полягає у підсиленні потенціалу МінАП щодо імплементації стратегії розвитку сільського господарства, розпочалась з 1 лютого 2016 року.

Зазначається, що за словами Павленка, стратегія являє собою дієву дорожню карту реформування аграрного сектору в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські підприємства розпочали експорт молока та молочної продукції до Китайської Народної Республіки.