ua en ru

Патрульна поліція Рівного розпочала роботу

Патрульна поліція Рівного розпочала роботу Фото: патрульна поліція Рівного розпочала роботу

Рівне - 22-е місто, де заступила на службу патрульна поліція

Патрульна поліція Рівного розпочала роботу сьогодні, 19 квітня 2016 року. Про це повідомив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков у Facebook.

"У Рівному стартувала патрульна поліція! Реформа йде за планом! 193 патрульних Рівного присягнули на вірність українському народові. З сьогоднішнього вечора спокій мешканців будуть цілодобово охороняти 20 патрульних екіпажів", - написав він.


Як повідомив Аваков, кожен з нових поліцейських Рівного, витримав конкурс - 26 осіб на місце, у ході інтенсивного навчання були відраховані ще 100 осіб.

Патрульна поліція Рівного розпочала роботуФото: патрульна поліція Рівного розпочала роботу

"Рівне - 22-е місто, де заступила на службу патрульна поліція...Середній вік поліцейських - 25 років. В загоні: 26 дівчат, 81% - з вищою освітою, 22 людини пройшли АТО", - повідомив Аваков.

Патрульна поліція Рівного розпочала роботу

Фото: у Рівному стартувала патрульна поліція

Як повідомляється, начальником управління патрульної поліції Рівного призначений учасник Революції Гідності, рядовий поліції Сергій Мерчук.

Патрульна поліція Рівного розпочала роботуФото: патрульні поліцейські Рівного

"З таким командиром, ви, хлопці, просто не маєте права упустити звання українського поліцейського! Я впевнений - ваша команда стане однією з кращих в країні! У добрий шлях - служити і захищати!", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 березня, патрульна поліція почала роботу в Чернівцях.