ua en ru

На Великдень ДАІ переходить на посилений варіант несення служби

На Великдень ДАІ переходить на посилений варіант несення служби

В Україні в найближчі святкові дні, коли значно збільшується потік транспорту і рух пішоходів біля церков і храмів, для забезпечення безпечного пересування учасників дорожнього руху та попередження виникнення заторів залучається максимальна кількість особового складу Державтоінспекції, повідомили у прес-службі ДАІ.

"Працівники ДАІ, крім нагляду за безпекою дорожнього руху, готові надати допомогу людям, які її потребують, допомогти у виборі маршруту руху та ін.", - pазначає тимчасово виконуючий обов'язки начальника департаменту Державтоінспекції України Олександр Єршов.

Щоб не створювати проблем з паркуванням авто і рухом транспорту взагалі, у великих містах України ДАІ рекомендує громадянам при можливості скористатися послугами громадського транспорту.

Державтоінспекція також звертається до водіїв із проханням бути гранично уважними та обережними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, у тому числі й тимчасово встановлених, а також не паркувати транспорт з порушенням правил.

Безпеку дорожнього руху біля культових споруд 11-13 квітня будуть забезпечувати близько 4500 працівників ДАІ.

Нагадаємо, в результаті ДТП за участю сина Петра Порошенка Олексієм постраждалих немає.