ua en ru

Пашинський заявив, що не має розбіжностей з главами українських силових відомств

Т.в.о. голови Адміністрації Президента України Сергій Пашинський заявив, що не має розбіжностей з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, головою Служби безпеки Валентином Наливайченком і в.о. генерального прокурора Олегом Махницким.

Т.в.о. голови Адміністрації Президента України Сергій Пашинський заявив, що не має розбіжностей з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, головою Служби безпеки Валентином Наливайченком і в.о. генерального прокурора Олегом Махницким. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Пан Аваков, Наливайченко, Махніцький - прийшли з Майдану. Ми одна команда... Ми отримали повністю знищену державну машину... Ми починали з нуля. У мене абсолютно рівні і позитивні стосунки з усіма", - заявив Пашинський.

Він заперечив наявність будь-яких розбіжностей з силовиками, зокрема, з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

"У нас спільні проблеми: сепаратизм, ФСБ, який вже в центрі Києва лізе зі шкіри... є проблема мародерства, ті, хто розповідає, що вони "Правий сектор", але займаються мародерством, це бандити. Але ми працюємо як один кулак", - заявив Пашинський.